Coaching

Dar ce este coachingul? e o întrebare care îmi este des adresată. Care este procedura, ce se întâmplă la un coaching? Coachingul se întâmplă între două persoane, între patru ochi, şi rămâne între două persoane. Consilierul creează și menține spațiul în care se poate manifesta potențialul individual al clientului, care apoi, în viața de zi cu zi, prin luarea măsurilor și a deciziilor necesare se poate și desfășura.

Cum decurge o ședință de coaching şi cât de des ne vedem nu putem fixa de dinainte, nu putem controla ce se va întâmpla în viitor, pentru că între-timp și clientul se schimbă, se dezvoltă, semințele sădite fac germeni, și toate acestea influențează demersul coachingului.

Numărul ședințelor de coaching este mică, în general. Consider importantă nu crearea unei legături de dependență între mine și client, prin care clientul ajunge de sub supravegherea unei persoane autoritare (care poate fi părintele, partenerul, șeful, un prieten, sau propriul copil) sub influența unei alte persoane autoritare (acesta aș fi eu), ci să ajungă clientul să fie un adult liber, suveran, independent, cu o conştienţă cât mai clară.

Programarea unei ședințe individuale offline sau online se face la:   | 0040751450416.

Durata și prețul unei ședințe pentru clienții care locuiesc în România:

1 ora (60 min) 450 RON.

1 1/2 ora (90 min) 650 RON.

Pentru clienții care locuiesc în alte țări, calculez un preț mediu al unei ședințe individuale de constelații / coaching din țara respectivă.