Programări

Programări

Nume*

Nume de familie*

Adresă*

Cod poștal*

Reședință*

Număr de telefon

Adresa de e-mail*

Data evenimentului*

Locația evenimentului*

Mesaj

Mulțumim frumos pentru interesul acordat seminarelor noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele condiții de participare. Prin transferarea taxei de participare, sunteți de acord cu acestea cu efect legal.
Dacă anulați mai devreme de 3 săptămâni înainte de începerea cursului, vi se va rambursa taxa de seminar minus o taxă de procesare de 100 RON. Dacă anulați mai târziu de 3 săptămâni înainte de începerea seminarului, vom reține jumătate din taxa de seminar. Dacă anulați în ultimele 7 zile înainte de începerea cursului, prețul integral va fi reținut.

Dacă seminarul trebuie anulat din motive operaționale sau de sănătate din partea noastră, vi se va rambursa întreaga taxă de curs sau aveți opțiunea de a rezerva un seminar corespunzător la o dată ulterioară.

Munca de constelație fenomenologică nu este psihoterapie și nu este un substitut pentru tratamentul medical necesar. Acestea se desfășoară la cererea proprie a participantului și pe propriul risc, fără ca ulterior să poată fi formulate pretenții. Taxa de seminar acoperă participarea la curs. Dacă și cum sunt tratate întrebările și solicitările personale este în întregime responsabilitatea liderului.