Cursuri

CURSURI

Deoarece sa arătat o nevoie pentru o înțelegere mai profundă a Procesului de Integrare a Vieții / PIV, fie cu scopuri de auto-cunoaștere, fie cu scopuri profesionale, pornim cursul de formare în PIV, psihologie fenomenologică și constelații integrative, nivel de bază, în limba română la Cluj-Napoca în septembrie 2021.

Anticipez, ca din 2-3 cursuri de bază se formează un grup destul de mare (15-20 participanți) ca să fie de ajuns să dau drumul la cursul de nivel avansat. Cei care cunosc limba germană, după terminarea cursului de bază, pot aplica dacă vor și la cursul de formare de nivel avansat organizat de Nelles Institut Germania.

Absolvenții cursului primesc un certificat de absolvire a cursului de bază de la Nelles Institut din Germania. Absolvanții cursului de formare de nivel avansat pot cere recunoașterea diplomei de câtre Asociația Germană de Facilitatori de Constelații Familiale și Sistemice. Pentru criterii consultă pagina: (DGfS) Deutschen Gesellschaft für Systemaufstellungen (DGfS)