Conceptul

CONCEPTUL

Deoarece sa arătat o nevoie pentru o înțelegere mai profundă a Procesului de Integrare a Vieții / PIV, fie cu scopuri de auto-cunoaștere, fie cu scopuri profesionale, pornim cursul de formare în PIV, psihologie fenomenologică și constelații integrative, nivel de bază, în limba română la Cluj-Napoca în septembrie 2021.

Nu există o condiție prealabilă pentru participarea la cursul de nivel de bază. Cele experimentate, învățate la curs pot fi aplicate atât în viața de zi cu zi, cât și în viața profesională, indiferent de profesia sau poziția participantului. Este deschis oricui interesat de psihologia fenomenologică, de munca cu constelații spirituale, de cunoașterea teoretică și practică a diferitelor nivele de conștiență, de cunoașterea de sine. Poate completa munca consilierilor de dezvoltare personală, a psihologilor și a diferiților terapeuți, pentru care abordarea în stil „vechi” nu mai este viabilă sau nu mai este suficientă, și care doresc să crească mai departe în direcția muncii fenomenologice.

Anticipez, ca din 2-3 cursuri de bază se formează un grup destul de mare (15-20 participanți) ca să fie de ajuns să dau drumul la cursul de nivel avansat. Cei care cunosc limba germană, după terminarea cursului de bază, pot aplica dacă vor și la cursul de formare de nivel avansat organizat de Nelles Institut Germania.

Cursul de nivel avansat are loc într-un interval de 2 ani, în total 35 de zile, cu o structură de 28 de zile de curs și o săptămână de tabără de vară. Conform planurilor noastre atât Wilfried Nelles cât și Malte Nelles, precum și alți lectori invitați de la Nelles Insitut Germania vor ține câte un seminar, pe care le organizăm ca parte a cursului de nivel avansat și ca seminarii deschise spre public.

Dacă te interesează seminariile și evenimentele ținute de  Wilfried Nelles și Malte Nelles, mai multe informații legate de date, locații și prețuri găsești aici:  www.nellesinstitut.de

Absolvenții cursului primesc un certificat de absolvire a cursului de bază de la Nelles Institut din Germania. Absolvanții cursului de formare de nivel avansat pot cere recunoașterea diplomei de câtre Asociația Germană de Facilitatori de Constelații Familiale și Sistemice. Pentru criterii consultă pagina: (DGfS) Deutschen Gesellschaft für Systemaufstellungen (DGfS)