Termeni și condiții

Termeni și condiții

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul https: www.nellesinstitut.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor si condițiilor de mai jos.

Termeni

  • Utilizator – orice persoană care viziteaza site-ul https: www.nellesinstitut.ro ,
  • GDPR – (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016, intrat in vigoare la data de 25 mai 2018, este regulamentul european 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, creat pentru a stabili modul in care sunt protejate datele cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene.

Conținut și drepturi de autor

Atât conținutul cât și designul site-ului https: www.nellesinstitut.ro aparțin Asociației Spiri2Art Center, fiind protejate de legile privind proprietatea intelectuală. Nu pot fi reproduse materialele afișate pe site fără a avea permisiunea scrisă din partea propietarilor site-ului https: www.nellesinstitut.ro sau a administratorului/administratorilor Asociației Spiri2Art Center.

Spiri2Art Center are dreptul să suspende sau să înceteze accesul vizitatorilor la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut, fără nicio altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite motivarea acțiunii sale.

Spiri2Art Center nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, datorată direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. Spiri2Art Center nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

Solicitarea de informații suplimentare sau cererile de ofertă de preț se pot trimite către Spiri2Art Center pe urmatoarele căi:

  • Folosind formularul de contact de pe site
  • Prin email la adresa info@nellesinstitut.ro
  • Prin telefon la numărul (+40) 751 450 416

Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la serviciul dorit. Spiri2Art Center nu poate fi tras la răspundere sub nicio formă pentru neajunsurile cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete.

În cazul în care Spiri2Art Center consideră că sunt necesare mai multe informații pentru a putea da o ofertă de preț reală sau pentru a stabili detalii în legătură cu oferta, poate cere date suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizat de acesta, sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.