Despre noi

DESPRE NOI

EDÓ GERGELY

Stabilită la Cluj lucrez ca facilitator și trainer de PIV (Procesul de Integrare a Vieții), de psihologie fenomenologică și munca cu constelații dezvoltate de dr. Wilfried Nelles. Conduc atât în ţară, cât şi în străinatate cursuri de formare în constelații, seminarii sau ședințe individuale în limba română, engleză şi maghiară. Lucrez deasemena și ca life coach. Cursul de facilitator de constelații familiale și sistemice am terminat sub conducerea lui Miklós Szalachy, trainer din Viena (2014 – 2107). Începând din 2015 particip în mod regulat la Academia de Vară organizat de Nelles Institut Germania. Între 2017-2019 am terminat cursul de LIP, nivel avansat. În anul 2020 am ținut primul curs Seminar și atelier de autocunoaștere pentru lideri de grup. În toamna anului 2021 am pornit cursul de formare în PIV nivelul de bază în limba română, acum suntem deja la a treia serie și pregătim primul curs principal, care va începe în anul 2024. În maghiară am condus primul curs de formare în septembrie 2020. Scrisul face parte din pasiunile mele, până acum am publicat nouă cărţi şi nenumărate articole.

 

Dr.WILFRIED NELLES

A contribuit esențial, timp de mulți ani, la dezvoltarea metodei constelațiilor familiale, înainte de a duce mai departe această tehnică, transformând-o într-un proces de integrare a vieții.
Acest proces integrativ face parte dintr-o nouă paradigmă psihologică, numită de el „psihologie fenomenologică”.
A publicat optsprezece cărți, traduse deja în cincisprezece limbi, practică și predă în multe țări din Europa și din Asia de est. Împreună cu fiul său Malte conduce Institutul Nelles pentru Psihologie fenomenologică și integrare a vieții din Nettersheim, Eifel, Germania

 

MALTE NELLES

În practica sa oferă terapie și consiliere integrativă, care încorporează abordări și metode psihologice, umaniste și sistemice profunde. Principiul călăuzitor al muncii lui este implementarea practică a unei psihologii a conștiinței, care în om vede o ființă umană gânditoare și simțitoare cu tot potențialul său de dezvoltare.

Oferă consultanță, coaching și terapie pentru clienți individuali, cupluri, grupuri și companii, precum și predare la diferite instituții din 2009.

Malte Nelles s-a format în științe politice (Universitatea Liberă din Berlin), în psihoterapie (ZIST), în constelații familiale și sistemice (DGfS), terapie de cuplu (EAPT, în managmentul afacerilor (IWW/Fernuniversität Hagen), în munca cu constelații (eurasys).

Malte Nelles conduce împreună cu tatăl său, cu Wilfried Nelles Institutul Nelles din Germania. Institutul Nelles are în focus munca cu constelații, psihologia fenomenologică și procesul de integrare a vieții. Pe lângă locațiile din Germania (Eifel și Berlin), au instituții parteneri în Elveția, Austria, Olanda, România, Cehia și Ungaria. Malte Nelles conduce seminarii și cursuri de formare pe lângă Germania și tările din Europa și în China.

Mai multe informații despre Malte Nelles puteți găsi pe pagina lui care este în limba germană.

 

VIVIEN MIRON-VILIDÁR

Sunt fotografă artistică și aplicată, mă interesează tot ceea ce comunică în mod vizual prin imagini. Am predat istoria artei și fotografiei în unități de învățământ, am lucrat/lucrez ca specialistă în comunicare. În prezent sunt doctorandă în antropologie. Gândindu-mă la Edo Gergely și la Institutul Nelles, îmi vine în minte cuvântul “serviciu”. Mă ocup de mai multe lucruri atunci când lucrez pentru Edo și Nelles Institute: comunic cu solicitanții, gestionez Instagram-ul Institutului, fac cumpărături, prepar cafea dacă este necesar, aranjez scaune în sală, las oamenii să intre, proiectez coperți de cărți și, la cerere, fac poze. Pe scurt: o asist pe Edo. Anul acesta am terminat cu mare plăcere cursul de bază LIP și sunt și mai încântată să mă arunc în cursul avansat și în Viață. În fine, sunt foarte curioasă, cum și unde se întâlnesc în mine fotografia și constelațiile fenomenologice.

Pagina web: https://www.milivien.com