Protecția datelor

Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, Spiri2Art Center se obligă sa le administreze in condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate.

Scopul colectării datelor este:

  • pentru a oferi funcții de rețele sociale și analiza traficului
  • servicii
  • altele (de exemplu, în scopuri de marketing)

https: www.nellesinstitut.ro respectă drepturile utilizatorului, conform cerintelor GDPR. Pentru mai multe informații despre colectarea datelor și prelucrarea acestora citește secțiunea Politica de confidențialitate AICI.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Vom onora cererea dvs. respectând prevederile legale în vigoare.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele furnizate sunt incorecte, vă rugăm să ne informați în cel mai scurt timp posibil.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document.

Spiri2Art Center își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.